My old, old friend…

dark-souls-hero-kneeling

In acea liniste profunda, el isi da seama ca armura lui e facuta din vise, totusi, sabia din teaca il va urmari pana in victorie sau nu. Cert e ca drumul e lung, iar lupta sangeroasa, si cu toate acestea el tot are curaj. Toti ii spun sa aibe grija, ca nu-i om in lumea-ntreaga, fara sa fi incercat si atat, dar el cumva stie ca nu se poate sa fie doar atat de putin.

Nimeni si nimic nu il poate convinge, nici o dragoste uitata in varsta jucariilor, nici un gand mai bun din cer, nici macar el pe el insusi. Iar usor, usor incepe sa nu mai aibe incredere in el, lucru care il va omori. Increderea in sine e mai mult decat un gand, e lucrul care ii face armura inpenetrabila, iar fara asta, e pierdut si el si toti cei care inca mai cred in el.

Cu spiritul gol si fara nici o putere ramasa, el totusi continua un drum care il va duce de fiecare data exact de unde a pornit, dar mai important este sa continue, mai important este ca sa poate contraataca vointa celor ce il vad cazut deja, sa le poata raspunde cu “am incercat…”, atunci cand totul se va termina.

Vag spus, el e definit prin actiunile lui, iar asta il deranjeaza cel mai tare. Si crede ca intr-o buna zi, va gasi o noua dreptate, o noua lume, un nou univers, cu alte legi si sisteme… un nou inceput. Dar, in acelasi timp, e constient ca e doar un vis, si ca el iubeste defapt sentimentul de a visa, si se hraneste cu acest sentiment, si devine din ce in ce mai mult, propriul devorator de vise…

E un paradox, deoarece din inconstienta a ajuns sa viseze, apoi a plecat sa isi urmeze visul, ca intr-un final sa fie doborat de  cei care l-au incurajat la inceput, si sa ajunga astfel acel devorator, plin de putere, cu care acum se poate razbuna, pe cei care l-au iubit neconditionat.

Totul e mort. El e cazut in genunchi, cu mainile pline de sange nevinovat, care intr-un final il face sa realizeze, ca visul lui s-a implinit…

This entry was posted in My work! and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s